Új jelszó kérése

Gyakran ismételt kérdések a CHROME STYLE technológiával kapcsolatosan

2017.03.26 14:25
Egészségügyi kockázatok

EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATOK

Toxicitás: Orális: LD50 az ezüst-nitrát 50 mg / kg-os 
intraperitoneális: LD50 az ezüst-nitrát 22 mg / kg 
Akut: Ezüst / ammónia-oldat erős bázis és reagál az összes testszövettel. 
Krónikus: belégzése extrém nagy koncentrációban okozhat bronchitis és / vagy tüdőgyulladást, bizonyos csökkenést a légzésfunkcióban. Rendszeres belégzés okozhat tüdőbetegséget. Mindig viseljen védőfelszerelést, maszkot. 
Jelek és tünetei: a bőr sötétebbé válik és irritáció lép fel, erős ammónia szag. 
1. Inhalációs: A gáz lehet fojtogató és irritálja a nyálkahártyát és a tüdő szöveteit. Ismételt vagy hosszan tartó expozíció nagyobb koncentrációban, 500 ppm IDLH szinten az Ammónia okozhat maradandó sérülés vagy halált. Kevesebb expozíció irritálhat, fejfájás, köhögés, súlyos tüdő- torlódás, légzési nehézség, görcsök, sokk. 
2. Szem: Súlyosan irritáló a folyadék gőz formájában is. Égési sérüléseket okozhatnak. Szem problémákat. Burns vakságot okozhat. 
3. Bőr: Ezüst vegyületek bejuthatnak a keringésbe repedéseken keresztül a bőrön át. 
4. Lenyelés: égő fájdalom szájban, torok, gyomor, mellkas, szűkület a torok, köhögés, majd hányás vagy hasmenés. Hordozható letális lenyelés adag 3-4ml (1ounce). 
Kémiai Szereplése a Rákkeltő illetve potenciális rákkeltő anyagok között: -Nemzeti Toxikológiai Program: Nem 
I.ARC Monográfia: Nincs 
OSHA: Nem 
Vész és elsősegély Eljárások: 
Lenyelés: Ha a sérült eszméleténél van, igyon sós vízet és / vagy tejet, majd hánytatni kell. Erősen mérgező orális úton. Azonnal orvost kell hívni.

Belégzés: Friss levegőre kell vinni. Ha a légzés leállt, vagy nehéz, mesterséges lélegeztetést vagy oxigént kell adni ha szükséges. Orvoshoz kell fordulni.

Bőr: Azonnal öblítse le a bőrt vízzel 15 percig. Távolítsuk el a szennyezett ruházatot.  Repedéseken keresztül a bőrbe jutott anyagra nincs ismert módszer, amellyel az ezüst felületet a bőrön meg lehet szüntetni. A pigmentet állandóan kezelje.

Szemmel való érintkezés: Azonnal öblítsük le vízzel, 15 percig.

Webáruház készítés