Új jelszó kérése

Magyarországi és külföldi terjeszkedéséhez keresünk partnereket

Legyen Ön is Partnerünk!

Keresünk: Kivitelezőket Magyarországról és Európai Országokból egyaránt.

Figyelem! Amennyiben regisztrált, a látott árak kiskereskedelmi árak és nem partner árak! Partner árakat kizárólag szerzödő Partnereink láthatnak.

 

 Chrome Style krómozás technológia magyarországi és külföldi terjeszkedéséhez keresünk partnereket kiemelkedő haszonnal.

Induljon velünk onnan, ahova a vállalkozások többsége hosszú évek után sem tud eljutni! Mi minden segítséget megadunk. Teremtsen extra bevételt a cégének, vállalkozásának, extra magas jövedelemforrást!

Annak érdekében, hogy viszonteladónkként maximális profittal értékesíthess, az eredményességnek a feltételeit készen biztosítjuk. Nem kérünk pénzt a szerződéskötésért, partnerségért és az oktatásért!

Mindösszesen a szerződésben foglalt 1 liter Chrome Style vegyi anyagokat kell megvásárolnod "Partner áron"!

Élj a lehetőséggel!

Információkért küld el a jelentkezését az űrlapon.

Amennyiben külföldi országban szeretne Partnerünk lenni, klikkeljen ide>>>>>☺

 

Leendő Szerződött Partnerünkként szeretnélek tájékoztatni a Partnerséggel kapcsolatos elvárásainkról!

 

Tudnod kell, hogy minden eszközünkkel azon vagyunk, hogy a lehető legszélesebb körben megismertessük az emberekkel ezt az egyedülálló vizes bázisú „krómozás” technológiáját, és létjogosultságot biztosítsunk azoknak a szakembereknek a piacon, akik komolyan veszik a feladatukat, és valóban élni szeretnének ezzel az új, jövedelmező lehetőséggel.

Nem csak az Chrome Style anyag és információ biztosításában vállalunk szerepet, de széles körű marketing tevékenységet folytatva érjük el, hogy akinek megtetszik a technológiánk, és szeretne „krómozott” tárgy tulajdonosa lenni, kapcsolatba kerülhessen azokkal az emberekkel, akik ezt a munkát tisztességgel és becsülettel el is végzik. -Veletek, a leendő Partnereinkkel!

 

Annak idején az induláskor az volt az alapfeltevésünk, hogy aki komolyan szeretne foglalkozni a „Krómozás” ezen új területével, könnyen és gyorsan hozzá tudjon jutni az ehhez szükséges eszközökhöz, és információkhoz a mi segítségünkkel. Mára már tisztán látszik, hogy Chrome Style technológiára van kereslet, az emberek érdeklődését igencsak felkeltettük.

Büszkék vagyunk kialakult jó hírünkre, korrekt hozzáállásunkra, segítőkészségünkre, amit a Vevőink és Partnereink felé mutatunk, és mint minden ágazatnak, amivel gondosan törődnek, a piac ezt nekünk is meghálálja, rendelésekkel és megkeresésekkel.

Úgy érezzük, az eddig szerződött Partereink kiválasztására nagy gondot fordítottunk, betanításukat becsülettel elvégeztük és a mai napig is állunk rendelkezésükre, ha kérdésük, problémájuk támadna munkavégzés során.

És sokan közülük, szorgalmuknak és akaratuknak is köszönhetően szép megrendelés számmal, sikeresen dolgoznak a Chrome Style technológiával, napról-napra fejlődnek.

Mi, a Chrome Style technology teljes csapata, melybe reméljük hamarosan Te is beletartozol, nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy nevünket negatív kritikával illessék.

Nem lehet a mi nevünkkel fémjelezni olyan tevékenységet, ami a cégpolitikánkhoz nem méltó, és pláne nem engedhetjük meg, hogy lehetőségektől essenek el komoly szerződött Partnereink azért, mert mások komolytalanul állnak hozzá.

Szeretnénk megvédeni azon Partnereink érdekeit, akik munkájukkal valódi ügyfélkör kialakítása felé törekednek, hiszen közös célunk a zavartalan, folyamatos, profi munkavégzés.

 

Amennyiben kérdésed merül fel, fordulj hozzánk, mint eddig is, bizalommal!

 

CHROME STYLE (KRÓMOZÁS)

Amiért érdemes Partner-nek lenni!

- Partneri szerződéskötés ingyenes!

- Kiemelkedő haszonkulcs.

- Ingyenes oktatás.

- Megjelenítjük oldalunkon mint kivitelező partnerünk.

- Minden érdeklődőt a velünk szerződő partnerhez (területileg illetékes) irányítunk!

 

Partner szerődés kötésének feltétele:

- Partneri áron történő egyszeri vásárlás(kb; 120 négyzetméterre elegendő Chrome Style anyag).

- Partnereinktől elvárjuk a lojalitást.

- Korrekt munkavégzés

 

A munkavégzéshez szükséges TEAOR számokat ide kattintva tekintheti meg>>>>>

 

Kérjük, mielött partnernek jelentkezik, ellenőrizze, hogy szabad-e az a terület, ahol kivitelezni szeretne.....ide kattintva ellenőrizheti>>>>>

Név
Email cím
Telefonszám
Cím
Melyik megyében vállalna partnerséget? (Megye megadása kötelező)
Gyártana vagy viszonteladás érdekli? Választhat mindkettőt is.
Gyártó szeretnék lenni
Viszonteladónak jelentkezem
Üzenete

Telefonszám:

+36-20-332-8033  - Kereskedelem, viszonteladókkal, partnerekkel kapcsolatos ügyek 

     

 

 

  • Chrome Style technology honlapjának, a www.chromestyle.hu teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.
  • A honlapokon található képeket, fotókat, grafikai elemeket, szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat, adatstruktúráját hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett a előzetes írásbeli engedélye szükséges.

 

 

Leggyakrabban használt keresőszavak:

Műanyag krómozás, króm, Chrome Styles, Hydro chrome, Hydrochrom, Chrom, Üveg krómozása, motor krómozása, felni krómozás, dísztárcsa krómozás, króm vegyi anyag, Krómozási eljárás, kémiai krómozás, 

Chromedesign, hydrochrome, CHROEM STYLE, hydrochrom, műanyag krómozás, króm, fújható króm, vegyi króm, hydro króm, aktivátor, auto, auto festék, autóalkatrészek, auto show, fekete, test festék, egyedi, egyedi festés, festék spray,

Webáruház készítés